Power BI Geavanceerd

Heb je je eerste Power BI rapporten en dashboards al gemaakt en heb je nood aan meer? In deze cursus leren we je een verhaal vertellen met jou data.

Wat staat er op het leerplan?

Tijdens deze cursus zal je complexere dashboards leren bouwen die jou meer inzicht zullen verschaffen in jouw data. Je zal leren werken met slicers, drill-down rapporten, aangepaste visuals en nog veel meer. De hoofddoelen zijn; begrijpen hoe je rapporten het best stuctureert, het belang van de juiste visual begrijpen en vertrouwd geraken met aangepaste visuals.

Theorie is één ding, praktijkervaring is iets compleet anders. Daarom zorgen we ervoor dat jij tijdens de training zoveel mogelijk zelf aan de slag gaat met Power BI, het is de bedoeling dat je na de cursus een eigen rapport hebt gemaakt en dat je dit dan ook zelf zal kunnen voor andere cases. We doen steeds ons best om jou een case voor te schotelen waar je binnen jouw bedrijf of functie voeling mee hebt zodat je een echt beeld krijgt van wat Power BI voor jou kan betekenen.

Agenda

Dit is de standaard agenda die we aan jou voorstellen, heb je liever een andere indeling of een net wat andere inhoud? We bespreken dit graag en doen ons best om het curriculum zo goed mogelijk aan jou aan te passen.

Dag 1

  • Hoe vertel je een verhaal met data?
  • De wetenschap achter datavisualisatie
  • Het process achter datavisualisatie
  • Dashboards en Rapporten

Dag 2

  • Aangepaste visuals
  • Bijschaven en formatteren
  • Rapporten opstellen – Best Practices
  • Dashboard design

Is dit helemaal wat je zoekt?

Wat na deze training?

Na deze training kan jij dashboards bouwen die iedereen wil gebruiken. Wil je nog een stap verder? Leer werken met DAX en leer data modelleren in Power BI.

Upcoming trainings

Op aanvraag

Power BI Geavanceerd

€800

Is dit niet helemaal wat je zoekt?

Stuur ons gerust een bericht met jouw wensen een leerdoelen, we doen ons uiterste best om voor jou een aangepast curriculum op te stellen.