Boost jouw organisatie met Power BI

  • Overzichtelijke dashboards
  • Rapporten die je deelt in één klik
  • Volledig geautomatiseerd
  • Wees reactiever met real-time rapportering
  • Werk samen met één versie van de waarheid
Microsoft gold partner logo

Als Microsoft Gold Partner zijn we bij Cloubis steeds op zoek naar de beste oplossingen om organisaties te ondersteunen in hun digitaal succes. Met een team van BI cloud engineers en analisten helpen we jouw organisatie meer data-driven te worden. Wil je meer weten over wat Power BI kan betekenen voor jouw organisatie?

Waarom werken met Power BI?

Gegevens invoegen

Hoe je jouw data ook opslaat, er zal altijd een manier zijn om deze in te laden in Power BI. Het programma heeft een hele reeks geïntegreerde connectoren waarmee het data kan ophalen op verschillende platformen zoals Google Analytics of Microsoft Azure.

Gegevens visualiseren

Ontwerp dashboards die je niet meer zal kunnen missen. In Power BI zitten standaard tientallen visualisaties gaande van lijndiagrammen, staafdiagrammen en taartdiagrammen tot kaarten, meters en treemaps. Zo maak je snel gepersonaliseerde rapporten. Wil je een ingewikkeld productieproces visualiseren? Dan kan je zelfs jouw eigen visuals toevoegen.

Inzichten op schaal

Power BI is gemakkelijk te schalen over grote of kleine organisaties. De dashboards en rapporten kunnen gemakkelijk en veilig gedeeld worden met iedereen binnen de organisatie. Door rollen toe te kennen aan medewerkers kan je beheren wie welke data of welke rapporten te zien krijgt. Je kan zo ook bepalen wie de rapporten mag bewerken.

Strategische en actiegerichte beslissingen

Werk eenvoudig samen met dezelfde volledige gegevens, zo is er altijd maar één versie van de waarheid. Hiermee kan iedereen in jouw organisatie snel datagestuurde beslissingen nemen.

Embedded BI

Embedded BI geeft jou de mogelijkheid om jouw dashboards en rapporten te integreren in andere applicaties waar jouw bedrijf nu al mee werkt. Zo moeten niet alle werknemers leren werken met Power BI, sommige gebruikers zullen de rapporten enkel moeten bekijken in bestaande applicaties.

Nood aan accurate rapportering?

Heb je nood aan een sales, marketing, HR of financieel dashboard? Cloubis biedt jou een rapport aan opgemaakt volgens het DAR-principe. Gedurende een reeks intense workshops werken we nauw met jou samen om een dashboard af te leveren dat jij elke dag zal gebruiken.

Dashboard example

Dashboard

Het dashboard geeft jou een overzicht van alle belangrijkste informatie, zoals KPI’s. Het doel is om snel inzicht te krijgen in de huidige situatie.

Report example

Analyse

De analyse pagina is interactiever dan het dashboard. De pagina helpt gebruikers antwoorden formuleren op vragen die zijn opgekomen op het dashboard.

Report example

Rapport

Deze pagina geeft de data weer in zijn meest granulaire vorm. De data geven we in tabelvorm weer zodat je ze in detail kan analyseren en uiteindelijk tot een besluit komt.

Deze klanten ontdekten de kracht van Power BI

Benieuwd hoe Power BI jouw organisatie kan boosten?

Wil je een accurate rapportering opbouwen of wil je Power BI integreren in jouw bedrijf? Aarzel niet om ons te contacteren, dan werken we samen aan de beste oplossing!