Neem een voorsprong op de concurrentie met een sneller data inzicht

Matillion ETL-oplossingen zijn speciaal gebouwd om jouw datareis bij elke stap te ondersteunen – van data-integratie tot datatransformatie. Profiteer van de ongeëvenaarde verwerkingskracht van uw cloud platform om uw data te extraheren, laden en transformeren met ongekende eenvoud, snelheid, schaal en besparingen.

Wilt je weten hoe Matillion jouw bedrijf een voorsprong kan geven?

Waarom Matillion kiezen?

Gemakkelijke integratie

Matillion beschikt over een uitgebreide lijst van vooraf gebouwde gegevensbronconnectoren voor on-premise en cloud databases, SaaS-applicaties, documenten, NoSQL-bronnen en meer om snel gegevens in uw cloud data-omgeving te laden. Matillion ETL biedt ook de mogelijkheid om je eigen connector te maken om eenvoudig aangepaste connectoren te bouwen voor elk REST API bronsysteem.

Ondersteuning nodig om je data journey mogelijk te maken?

Matillion verzamelt je gegevens, laadt ze in je cloud data warehouse (CDW) en gebruikt vervolgens de kracht en flexibiliteit van je CDW of Delta Lake om jouw gegevens om te zetten in zinvolle zakelijke inzichten.

Deze klanten ontdekten de kracht van Matillion

Banner Cases distrilink

Odoo binnen een moderne data architectuur met Snowflake - Distrilink

Aan de hand van workshops heeft Cloubis een moderne data architectuur uitgetekend. Nu kan Distrilink sneller en vaker data synchroniseren en inzichten verkrijgen.

Nood aan een end-to-end data specialist?

Niet zeker wat Matillion voor jouw bedrijf kan betekenen?
Aarzel niet om contact op te nemen, we helpen je graag verder!