Blogs over

Serverless data pipelines: ETL-workflow met Step Functions en Athena

Amazon Web Services, Cloud Experience, Real-time data
Lees het hele verhaal

Verbeter jouw data en analytics met Alteryx & Snowflake

Alteryx, Cloud Experience, Snowflake

Het is algemeen erkend dat gegevens een steeds waardevoller goed zijn voor organisaties. Gegevens worden in steeds grotere hoeveelheden en op een steeds gedetailleerder niveau gegenereerd en vastgelegd in systemen. Tegelijkertijd eisen steeds meer gebruikers toegang tot deze gegevens om inzichten en impactvolle bedrijfsresultaten te genereren. Ontdek hoe je in jouw organisatie een datagestuurde cultuur kan creëren.

Lees het hele verhaal

Power BI Summit recap: naar deze nieuwe features kan je komende jaren uitkijken

Business Intelligence, Power BI, Real-time data

Tijdens de Power BI Summit van 2021 werden weer een heleboel nieuwe features aangekondigd. Ontdek in deze blog de interessantste!

Lees het hele verhaal
Blog banner, printed BI report

Power BI Premium, is het een goede fit voor jou?

Business Intelligence, Power BI

Power BI Premium Per User zal vanaf april beschikbaar zijn, Maar hoe weet je nu welke licentie geschikt is voor jou? Zou het handig zijn om over te stappen naar Premium Per User? Lees meer over de belangrijkste kenmerken van Premium.

Lees het hele verhaal

5 AI Power BI functionaliteiten uitgetest

Business Intelligence, Power BI

Power BI wil het zo makkelijk mogelijk maken voor iedereen om data te analyseren. Daarom rollen ze ook steeds meer AI-functionaliteiten uit die het makkelijker zouden moeten maken om Power BI te gebruiken en om inzichten te halen uit jouw data. In deze blog heb ik er een paar interessante uitgepikt om ze te testen.

Lees het hele verhaal
real-time dashboards

Real-time dashboards in Power BI

Business Intelligence, Power BI, Real-time data

In deel 1 en 2 van deze miniserie toonden we je hoe je real-time data op een efficiënte manier verwerkt. In deel 3 zal je leren hoe je deze data inporteert in Power BI en hoe je er dashboards en rapporten mee maakt.

Lees het hele verhaal