Let’s create a Data Culture together

Wij maken data relevant voor jouw bedrijf!

Cloubis helpt bedrijven de kracht van hun data te ontdekken.

Cloubis heeft als einddoel het gemakkelijker te maken om geïnformeerde beslissingen te nemen door nuttige inzichten beschikbaar te stellen voor iedereen binnen het bedrijf. Als startpunt gaan we met de eindgebruiker in dialoog om een helder beeld te krijgen van de situatie. Op die manier kunnen we een technische oplossing bouwen voor een concrete use case en snel iets opleveren dat direct gebruikt kan worden en impact heeft op de werkvloer. Omdat we niet afhankelijk zijn van een bepaalde technologie kunnen we steeds een product samenstellen dat volledig is afgestemd op de noden van jouw bedrijf.

Onze werkwijze

Een samenwerking met Cloubis betekent dat jouw bedrijf er een nieuw team bij krijgt! We werken namelijk volgens het Team as a Service (TaaS) model. Dit wil zeggen dat we voor jou een multidisciplinair team samenstellen uit onze groep experten.

Partners

Azure | Power BI

Als Microsoft Gold Partner zijn we bij Cloubis steeds op zoek naar de beste oplossingen om organisaties te ondersteunen in hun digitaal succes. Met een team van BI cloud engineers en analisten helpen en inspireren wij graag jouw organisatie. Wil je meer weten over wat Azure en/of Power BI kunnen betekenen voor jouw organisatie?

 

Ontdek Power BI

Bekijk ons recentste werk

Telltale light

Verklikkerlampje - VRT

De VRT wilde inzicht krijgen in nieuwe series en hun lanceringsprestaties enkele dagen na de uitzending. Om dit overzicht te kunnen geven, heeft Cloubis een gedistribueerd dashboard gebouwd: het verklikkerlicht.
Banner Cases distrilink

Moderne data architectuur - Distrilink

Aan de hand van workshops heeft Cloubis een moderne data architectuur uitgetekend. Nu kan Distrilink sneller en vaker data synchroniseren en inzichten verkrijgen.

Droom je van een carrière in data?

Wil jij werken aan verschillende projecten in verschillende sectoren? Wil jij deel uitmaken van een klein multidisciplinair team dat bijleren en kennis delen waardeert?

Cloubis referenties

Vlaanderen_is_zorg_samenleven_naakt_CMYK_2021
logo_abb
vlaams-energieagentschap-vector-logo
LDS-Logo_Neg_white-border-e1539260135366
reference_helan
reference_toyota
reference_belgoprocess
reference_distrilink
reference_meemoo
reference_lexor
reference_allbox
reference_seris
reference_telenet
reference_synergie
reference_j_j
reference_engie
reference_colruyt
reference_enabel
reference_intigriti
reference_niras
dela-verzekeringen
reference_e_c
reference_vrt
reference_kemin