Cloubis: Business Intelligence oplossingen in de cloud

Wij maken data relevant voor jouw bedrijf!

Cloubis helpt bedrijven de kracht van hun data te ontdekken.

Business first

Cloubis maakt het makkelijker om geïnformeerde beslissingen te maken door nuttige inzichten beschikbaar te stellen voor iedereen binnen het bedrijf. Elk project start met de eindgebruiker en dan bouwen we naar de beste technische oplossing voor die gebruiker. Omdat we niet afhankelijk zijn van een bepaalde cloud provider kunnen we steeds een product samenstellen dat volledig is afgestemd op de noden van jouw bedrijf.

Probleemoplossend

Als BI-allrounders combineren we technische en praktische kennis om zo rapporten en dashboards te bouwen waar je echt iets aan hebt.

“Can-do” mentaliteit

Het Cloubis team bestaat uit experten met elk een verschillende achtergrond en een verschillende specialisatie. Zo kunnen we overweg met alles wat op ons af komt. Onze te Met onze unieke combinatie technische expertise en business know-how kunnen we jouw project van begin tot einde afleveren. Ons team vindt het leuk om buiten hun comfortzone te stappen en creatieve plannen uit te werken die perfect bij jouw organisatie passen.

Partnerschap

Cloubis streeft ernaar om steeds een echt partnerschap op te bouwen met elke klant. We willen er zeker van zijn dat we alle stakeholders begrijpen om zo duidelijke doelstellingen op te stellen en kwaliteitsvolle resultaten af te leveren.

De Cloubis manier van werken!

Een samenwerking met Cloubis betekent dat jouw bedrijf er een nieuw team bijkrijgt! We werken namelijk volgens het Team as a Service (TaaS) model. Dit wil zeggen dat we voor jou een multidiciplinair team samenstellen uit onze groep experten.

Om elke project tot een goed einde te brengen hebben we een proces in vier stappen uitgewerkt dat verzekert dat jij het resultaat verkrijgt waar je van droomt.

Foto's werknemers in het kantoor

Werken bij Cloubis

Ben jij gebeten door data en business intelligence? Wil jij jouw skills ontwikkelen binnen een jong, talentvol en gedreven team? Neem een kijkje bij onze vacatures, misschien zijn we wel naar jou op zoek!

Partners

Alteryx

Alteryx revolutioneert de bedrijfswereld dankzij data science en analytics. Ze bieden een end-to-end analytics platform aan dat organisaties de mogelijkheid geeft om data barrières te doorbreken en sneller tot inzichten te komen. Wereldwijd vertrouwen honderdduizenden dagelijkse gebruikers op Alteryx om tot snellere en betere beslissingen te komen.

Alteryx logo
Logo Snowflake

Snowflake

Snowflake is ontworpen om organisaties van elke grootte te bevrijden van de restricties van traditionele dataoplossingen. Hun gepatenteerd, gedeelde multi cluster architectuur stelt jou in staat om veilig en gemakkelijk data warehouses, lakes, pipelines, ect. uit te rollen. Maar ook om gebruik te maken van business intelligence, data science en data analytics applicaties.

Power BI

Als Microsoft Gold Partner zijn we bij Cloubis steeds op zoek naar de beste oplossingen om organisaties te ondersteunen in hun digitaal succes. Met een team van BI cloud engineers en analisten helpen en inspireren wij graag jouw organisatie. Wil je meer weten over wat Power BI kan betekenen voor jouw organisatie?

Microsoft Gold partner

Bekijk ons nieuwste werk

Enabel banner

Azure Data Platform – Enabel

Cloubis implementeerde een Azure Data Platform met een centraal toegangsportaal op SharePoint dat Enabel toelaat meer data-driven te werken.

Ontdek
Banner Niras

Azure Data Platform – ONDRAF/NIRAS

Cloubis implementeerde een volledig geïntegreerd en zeer veilig Azure data platform voor ONDRAF/NIRAS met Power BI als one-stop-shop om complexe simulaties te versnellen en vergemakkelijken.

Ontdek

Laten we afspreken op een van onze trainingen

Op aanvraag

Power BI Geavanceerd

€800

Cloubis Referenties