Let’s create a Data Culture together

Wij maken data relevant voor jouw bedrijf!

Cloubis helpt bedrijven de kracht van hun data te ontdekken.

Cloubis heeft als einddoel het gemakkelijker te maken om geïnformeerde beslissingen te nemen door nuttige inzichten beschikbaar te stellen voor iedereen binnen het bedrijf. Als startpunt gaan we met de eindgebruiker in dialoog om een helder beeld te krijgen van de situatie. Op die manier kunnen we een technische oplossing bouwen voor een concrete use case en snel iets opleveren dat direct gebruikt kan worden en impact heeft op de werkvloer. Omdat we niet afhankelijk zijn van een bepaalde technologie kunnen we steeds een product samenstellen dat volledig is afgestemd op de noden van jouw bedrijf.

Onze werkwijze

Een samenwerking met Cloubis betekent dat jouw bedrijf er een nieuw team bij krijgt! We werken namelijk volgens het Team as a Service (TaaS) model. Dit wil zeggen dat we voor jou een multidisciplinair team samenstellen uit onze groep experten.

Partners

Azure | Power BI

Als Microsoft Gold Partner zijn we bij Cloubis steeds op zoek naar de beste oplossingen om organisaties te ondersteunen in hun digitaal succes. Met een team van BI cloud engineers en analisten helpen en inspireren wij graag jouw organisatie. Wil je meer weten over wat Azure en/of Power BI kunnen betekenen voor jouw organisatie?

 

Ontdek Power BI

Bekijk ons recentste werk

syros banner

Betere financiële inzichten via Power BI - Syros

Met het geïmplementeerde systeem kan Syros financiële rapporten automatisch genereren, waardoor de tijdsduur van het afsluitingsproces werd verkort en de nauwkeurigheid werd verbeterd.
transport logistics

Snellere facturatie met Alteryx - Transport & Logistiek

Cloubis zorgde ervoor dat de manuele klantenrapportering grotendeels geautomatiseerd kon worden door het inschakelen van Alteryx.

Droom je van een carrière in data?

Wil jij werken aan verschillende projecten in verschillende sectoren? Wil jij deel uitmaken van een klein multidisciplinair team dat bijleren en kennis delen waardeert?

Cloubis referenties

logo-amdk
hysopt-logo
van-moer-logistics-logo
prik&tik logo
Vlaanderen_is_zorg_samenleven_naakt_CMYK_2021
logo_abb
vlaams-energieagentschap-vector-logo
reference_helan
reference_toyota
reference_belgoprocess
reference_meemoo
reference_lexor
reference_seris
reference_telenet
reference_synergie
reference_j_j
reference_engie
reference_colruyt
reference_enabel
reference_intigriti
reference_niras
reference_e_c
vrt-logo
reference_kemin