Een bedrijfsapp bouwen was nog nooit zo gemakkelijk

  • Gemakkelijk te leren
  • Bouw zonder code te schrijven
  • Gebruik gegevensbronnen
  • Schaal op met vertrouwen
  • Bespaar geld

Als Microsoft Partner zijn we bij Cloubis steeds op zoek naar de beste oplossingen om organisaties te ondersteunen in hun digitaal succes. Met een team van data professionals helpen we jouw organisatie met eigen citizen development. Wil je meer weten over wat Microsoft Power Apps kan betekenen voor jouw organisatie?

Waarom werken met Power Apps?

Gemakkelijk te leren

Power Apps is een low-code product dat zeer toegankelijk is in gebruik en een snelle adoptie mogelijk maakt.

Interesse in een bedrijfsapp?

Heb je nood aan een eigen applicatie voor bvb. HR onboarding of evaluaties op te volgen? Wil je een app embedden om interactiviteit te verhogen? Wil je iedereen binnen je organisatie de mogelijkheid geven om zelf aan de slag te gaan als een echte data ‘citizen’?

powerapp-action

Geslaagde samenwerkingen

Ontdek enkele van onze succesvolle samenwerkingen en de resultaten die we samen met onze klanten hebben behaald.
HR application - E&C

Benieuwd wat Power Apps voor jouw organisatie kan betekenen

Maak het voor iedereen gemakkelijk om apps te bouwen voor je teams en klanten. Ga aan de slag met het ontwikkelaars plan om toegang te krijgen tot gebruiksvriendelijke hulpmiddelen met weinig code.

Frequently Asked Questions

Power Apps is een Microsoft-platform waarmee gebruikers op een eenvoudige manier aangepaste bedrijfs-apps kunnen maken zonder dat er uitgebreide programmeerkennis vereist is.
Power Apps biedt verschillende voordelen, zoals het is gemakkelijk te leren, je kan bouwen zonder code te schrijven, je gebruikt gegevensbronnen, ja kan opschalen met vertrouwen, het bespaart geld.
Cloubis is als Microsoft Partner steeds op zoek naar de beste oplossingen om organisaties te ondersteunen in hun digitaal succes. Met een team van data professionals helpen we jouw organisatie met eigen citizen development. We helpen bij het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van aangepaste bedrijfs-apps met behulp van Power Apps. Dit omvat het bieden van advies, training, ondersteuning en maatwerkoplossingen om aan de specifieke behoeften van de klant te voldoen.

Heb je nog vragen over hoe Cloubis uw bedrijf kan helpen met data?