Krijg toegang tot een wereld van data

Traditionele data warehouses en big data platformen zijn er niet in geslaagd om hun grootste belofte waar te maken; het makkelijk maken om data te verzamelen, snel te analyseren en snel inzichten te verkrijgen in jouw data.

Terwijl er veel goede redenen zijn om data en analytics naar de cloud te migreren, zijn er veel organisaties die meer willen dan dat. Ze zijn analytics programma’s beu die ontelbare data silo’s, zowel binnen als buiten de cloud, creëren binnen bedrijven. Dit verhoogt de complexiteit voor IT-medewerkers die data willen comibineren en analytics willen uitvoeren binnen een vooruitstrevende en elastische cloud omgeving.

Denk aan de lange termijn

Snowflake is ontworpen om organisaties van elke grootte te bevrijden van de restricties van traditionele dataoplossingen. Hun gepatenteerd, gedeelde multi cluster architectuur stelt jou in staat om veilig en gemakkelijk data warehouses, lakes, pipelines, ect. uit te rollen. Maar ook om gebruik te maken van business intelligence, data science en data analytics applicaties.

Waarom Snowflake?

Eén uniform platform

Snowflake combineert data warehouses, data marts en data lakes naar één enkele bron van waarheid dat verschillende types analytics ondersteunt.

Geslaagde samenwerkingen

Ontdek enkele van onze succesvolle samenwerkingen en de resultaten die we samen met onze klanten hebben behaald.
Banner Cases distrilink
Banner-EC-MDP-1

Probeer het 30 dagen gratis uit

Wil je Snowflake echt leren kennen? Schrijf je in voor een proefperiode van 30 dagen, zo kan je naar hartenlust experimenteren om echt te ontdekken wat Snowflake kan betekenen voor jouw organisatie!

Nood aan een end-to-end data specialist?

Ben je niet zeker welke oplossing of welk programma de juiste is voor jou?
Aarzel niet om ons te contacteren, dan werken we samen aan een actieplan.