Alles-in-1 met Microsoft Fabric

  • Gegevensintegratie
  • Data Engineering
  • Data Science
  • Data Warehouse
  • Realtime Analytics
  • Business Intelligence
  • Copilot

Als Microsoft Solutions Partner met specialisaties in Analytics en AI/ML zijn we bij Cloubis steeds op zoek naar de beste oplossingen om organisaties te ondersteunen in hun digitaal succes. Met een team van BI cloud engineers en analisten helpen we jouw organisatie meer data-driven te worden. Wil je meer weten over wat Fabric kan betekenen voor jouw organisatie?

data & ai specialist badge

Waarom Fabric?

Ervaar de volgende generatie in analyse

Geef je datateams alle hulpmiddelen die ze nodig hebben in één geïntegreerde ervaring die de kosten en moeite van gegevensintegratie, -governance en -beveiliging helpen te verlagen.

SaaS Model

Met Fabric hoeft u geen verschillende services van meerdere leveranciers samen te stellen. In plaats daarvan biedt het een naadloos geïntegreerd, gebruiksvriendelijk platform dat uw analysevereisten vereenvoudigt. Fabric werkt met een SaaS-model (Software as a Service) en biedt eenvoud en integratie met uw oplossingen.

Data Engineering Toolkit

Geef je data engineering team de nodige toolkit met volgende geïntegreerde onderdelen:

  1. Data Factory
  2. Synapse Data Engineering
  3. Synapse Data Warehouse
  4. Synapse Real Time Analytics

Data Science Toolkit

Met Synapse Datascience kunt u machine learning-modellen bouwen, implementeren en operationeel maken vanuit Fabric. Het is geïntegreerd met Azure Machine Learning om ingebouwd experimenttracking- en modelregister te bieden. Data Scientists kunnen organisatorische gegevens verrijken met voorspellingen en bedrijfsanalisten kunnen deze voorspellingen integreren in hun BI-rapporten, waardoor een verschuiving van beschrijvende tot voorspellende inzichten mogelijk is.

data science

Data Analytics Toolkit

Geef je data analytics team de nodige toolkit met volgende geïntegreerde onderdelen:

  1. Synapse Data Warehouse
  2. Synapse Real Time Analytics
  3. Power BI
  4. Data Activator
pbi 4 HR

Data Citizen Toolkit

Met Power BI kunt u eenvoudig verbinding maken met uw gegevensbronnen, visualiseren en ontdekken wat belangrijk is en dat delen met iedereen of iedereen die u wilt. 

Data Activator is een ervaring zonder code in Fabric waarmee u acties, zoals e-mailmeldingen en Power Automate-werkstromen, kunt opgeven om te starten wanneer Data Activator specifieke patronen of voorwaarden in uw veranderende gegevens detecteert.

data activator

Benieuwd hoe Fabric jouw organisatie kan ondersteunen?

Wil je een data platform opbouwen in één suite?
Aarzel niet om ons te contacteren, dan werken we samen aan de beste oplossing!

Frequently Asked Questions

Microsoft Fabric is een end-to-end analyse- en gegevensplatform dat is ontworpen voor ondernemingen waarvoor een uniforme oplossing is vereist. Het omvat gegevensverplaatsing, verwerking, opname, transformatie, realtime gebeurtenisroutering en rapportbouw. Het biedt een uitgebreide suite met services, waaronder Data-engineering, Data Factory, Data Sience, realtime analyse, datawarehouse en databases.

Met Fabric hoeft u geen verschillende services van meerdere leveranciers samen te stellen. In plaats daarvan biedt het een naadloos geïntegreerd, gebruiksvriendelijk platform dat uw analysevereisten vereenvoudigt. Fabric werkt met een SaaS-model (Software as a Service) en biedt eenvoud en integratie met uw oplossingen.

Cloubis is als Microsoft Partner steeds op zoek naar de beste oplossingen om bedrijven te ondersteunen in hun digitaal succes. Met een team van BI cloud engineers en analisten helpen we bedrijven meer data-driven te worden.

Heb je nog vragen over hoe Cloubis uw bedrijf kan helpen met data?