Ontdek de kracht van data analyse

Transformeer je bedrijf met strategische data-inzichten

Ben je klaar om je bedrijf naar nieuwe hoogtes te tillen? Met Cloubis ontketen je de kracht van data en geef je je onderneming vleugels.

Datagedreven inzichten

Gepersonaliseerde strategie

Bouw aan een data-cultuur

Benut de beste tools

Versnel je groei met Alteryx, Power BI en Power Apps

Ons team van experten werkt nauw met je samen om een op maat gemaakte strategie te ontwikkelen met toonaangevende tools zoals Alteryx, Power BI en Power Apps.

Onze missie is helder: we willen dat jouw bedrijf floreert in deze door data gedreven wereld. Wij zorgen voor een toekomst waarin data-analyse jouw betrouwbare hulpmiddel is om slimme zakelijke beslissingen te nemen.

Klaar om de kracht van een datagestuurde aanpak te ervaren?

Vraag nu een demo aan en ontdek de impact van data-analyse op jouw bedrijf.

Waarom is data-analyse belangrijk?

Data-analyse is meer dan cijfers en grafieken, het is een revolutie in hoe we zaken doen. Het stelt je in staat om voorbij de oppervlakte van ruwe data te kijken en de verborgen juweeltjes in je data te onthullen.

01 Slimme besluitvorming
Data-analyse vertaalt ruwe data naar bruikbare inzichten voor gefundeerde keuzes. Hierdoor reageer je sneller en efficiënter op marktveranderingen.
02 Verhoogde efficiëntie
Data-analyse helpt je om verbeterpunten te ontdekken en aan te pakken, je workflows te stroomlijnen en de operationele efficiëntie te verhogen.
03 Betere klantenservice
Analyseer klantgegevens gebruik ze om je service te verbeteren. Zo biedt je een unieke meerwaarde aan je klanten.
04 Concurrentievoordeel
Met de juiste tools en analyses kun je trends en marktveranderingen in een vroeg stadium herkennen. Zo blijf je je concurrenten steeds een stapje voor.

Data Analytics Tools

We benutten de beste tools in de markt om jouw bedrijf te laten groeien. Met tools zoals Alteryx en Power BI graven we diep in je data, veranderen we complexe gegevens in begrijpbare informatie, en bouwen we visueel aantrekkelijke rapporten en dashboards.

Met een vleugje Power Apps voegen we extra interactiviteit toe aan je dashboards. Zo krijg je in een oogopslag nieuwe inzichten.

Organiseer je data met Alteryx

Alteryx is jouw rechterhand bij het voorbereiden en analyseren van data. Onze Alteryx-experten zorgen ervoor dat data uit verschillende bronnen vlot samengevoegd en omgevormd wordt.

Met Alteryx transformeren we complexe data in betrouwbare, consistente gegevens waaruit je waardevolle inzichten kan halen om betere beslissingen te nemen.

Ontdek de kracht van Power BI

Met Power BI kun je gegevens uit verschillende bronnen verzamelen, transformeren en visueel presenteren op een intuïtieve en interactieve manier. Onze experts in Power BI helpen je bij het creëren van dynamische dashboards en rapporten, zodat je belangrijke inzichten kunt verkrijgen en weloverwogen beslissingen kunt nemen.

Of je nu gegevens wilt analyseren, trends wilt identificeren of KPI’s wilt volgen, Power BI biedt de tools die je nodig hebt om jouw bedrijfsgegevens optimaal te benutten.

Automatiseer met Power Apps

Power Apps stelt je in staat om aangepaste bedrijfstoepassingen te maken zonder dat je diepgaande programmeerkennis nodig hebt. Onze experts in Power Apps helpen je bij het ontwikkelen van intuïtieve en gebruiksvriendelijke apps die naadloos integreren met jouw gegevensbronnen.

Of je nu workflows wilt automatiseren, gegevens wilt vastleggen of klantinteracties wilt verbeteren, Power Apps biedt de flexibiliteit en functionaliteit om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

Power-App-visual

Gerelateerde artikelen die u mogelijk interesseren

Power BI and Co-Pilot

Power BI en Copilot

Ontdek de kracht van Copilot in Power BI (Preview): een Generatieve AI Revolutie Microsoft Power BI heeft een revolutionaire tool in de wereld van...
self-service

Managed self-service BI met Power BI

Denken aan een gegevensbeheermodel voor de implementatie van Power BI in een organisatie kan behoorlijk complex zijn. Je moet rekening houden met veel belangrijke overwegingen...

Jouw data-analyse team

Met Cloubis voeg je een nieuw team toe aan je bedrijf. Dankzij ons ‘Team as a Service’ (TaaS) model creëren we voor jou een dynamisch team vol experts.

Data is voor ons de motor, maar we weten dat mensen en processen minstens zo belangrijk zijn voor een succesvolle datagedreven transformatie. Daarom helpen we bij het cultiveren van een omgeving waarin data centraal staat. We trainen iedereen in je bedrijf om datavaardigheden te ontwikkelen en data te omarmen als waardevolle bondgenoot.

Bij Cloubis zien we data niet gewoon als informatie, maar als een cruciale bron voor jouw bedrijfsgroei. Onze holistische data-oplossingen maken gebruik van geavanceerde tools om je bedrijf tastbare resultaten en een solide return on investment te bieden. We zijn niet zomaar een dienstverlener, we zijn jouw pragmatische partner op weg naar een datagestuurde toekomst.

Geslaagde Cloubis samenwerkingen

Ontdek enkele van onze succesvolle samenwerkingen en de resultaten die we samen met onze klanten hebben behaald.
syros banner
transport logistics
Benner-case-AMDK
Banner-case-DELA
Banner-case-DVW
banner-DELA
banner-hysopt
Banner-Case-Niras-1
Telltale light
Power BI for finance
HR application - E&C
Banner-EC-MDP-1
Banner-Enabel-white-logo
Banner-Seris-Case
Banner-Engie
Banner-Intigriti-1
Banner-VEKA-1

Let's create a data culture together

Bij Cloubis draait het allemaal om jouw succes. We bouwen samen aan een sterke fundering voor je datagestuurde besluitvorming, met de juiste tools en een datamodel dat perfect bij jouw bedrijfsbehoeften past.

Uitgebreide expertise:
van strategie tot governance

Ontdek hoe we jouw bedrijf een voorsprong kunnen geven met onze veelzijdige expertise.

Onze referenties

logo-amdk
hysopt-logo
van-moer-logistics-logo
prik&tik logo
Vlaanderen_is_zorg_samenleven_naakt_CMYK_2021
logo_abb
vlaams-energieagentschap-vector-logo
reference_helan
reference_toyota
reference_belgoprocess
reference_meemoo
reference_lexor
reference_seris
reference_telenet
reference_synergie
reference_j_j
reference_engie
reference_colruyt
reference_enabel
reference_intigriti
reference_niras
reference_e_c
vrt-logo
reference_kemin

Meer informatie nodig?

Klaar om de kracht van data analytics te ontdekken? We beantwoorden met plezier al je vragen en leggen je graag uit hoe we jouw organisatie kunnen transformeren. Tijdens een live demo laten we zien hoe we onze diensten exact op jouw noden kunnen afstemmen.

Wens je een demo?

Wanneer je dit formulier invult zal een van onze Data Analytics experten je contacteren voor een demo.

Frequently Asked Questions

Data analytics is het proces van het onderzoeken, schoonmaken, transformeren en modelleren van data om waardevolle inzichten te verkrijgen. Het omvat technieken zoals statistische analyse, machine learning en data visualisatie.
Data analytics stelt bedrijven in staat om trends te identificeren, klantgedrag te begrijpen en strategische beslissingen te nemen. Het kan worden toegepast op verschillende domeinen, zoals marketing, financiën, supply chain en operations.

Cloubis maakt gebruik van krachtige tools zoals Power BI, Snowflake, dbt, Alteryx, en Matillion om data te analyseren en waardevolle inzichten te genereren.

Cloubis biedt een breed scala aan diensten op het gebied van data-analyse, waaronder gegevensvisualisatie, business intelligence, voorspellende analyses, geavanceerde analysemodellering en meer.

Heb je nog vragen over hoe Cloubis uw bedrijf kan helpen met data?